Bohócok és kurvák - társadalmi kísérlet

2015. június 15. 21:05 - bakofit

Rengeteg cikk jelenik meg a kitartott ribancokról, az escort lányokról, a picsákról, akik milliomos pasik pénzes faszát szopják le, cserébe némi készpénzért és/vagy anyagi javakért. Kivétel nélkül arról lehet ezekben az írásokban olvasni, hogy mekkora lúzer, önértékelésileg nulla nők az olyanok, akik ezt az utat választják. Viszont egy nagyon fontos kérdés itt szerintem elkerüli mindenki figyelmét, ami igazából legalább annyira fontos, mint a fent említett személyek gondolkodásának megfejtése.
Még pedig a másik oldal, a bérelt lányok bankkártyái, a fizetőeszköz, aki mind e mögött áll, a férfi!
Róluk soha nem hallani, soha nem kérdezi meg senki, hogy miért vesznek nőket?

Tény, hogy a prostitúció már évszázadokra visszamenőleg létezik és a kereslet sosem fog apadni. Ez oké. Az is oké, hogy a régi női-ffi szerepek közel nem voltak egyenlők. De maradjunk a 21. században…

11139347_366175916904570_6604715775667720995_n.jpg

Valóban egyre több lány vágyik a perfekt életre, ami náluk annyit takar, hogy minél hamarabb találjanak valami faszt, jó sok pénzzel a számláján és a kibaszott szépségükért, a szexért cserébe jattoljon nekik. Később jöhet egy baba, aki megint csak egy bábu lesz. Aztán, ha valaki megkérdezi őket 40-50 éves koruk között, hogy mire büszkék vagy mit értek el az életben, nagy valószínűséggel csak a „bankkártya” ágaskodó micsodája jut majd eszükbe, de azt meg kimondani olyan ciki és amúgy is mit képzelek én, hogy ilyet kérdezek? azénkurvanyámat. 
Szóval semmi életpálya, még ez rendben is van.


11205615_891994810844021_7755346660989015820_n.jpg

De miért van egyre több ezekből a férfiakból? Azokból, akik életcélként tűzik ki az ilyen nők megszerzését? A legnagyobb álmuk a temérdek pénz és a megvett picsák, akik úgy táncolnak, ahogy ők azt elvárják. Oké, férfiak, vadászösztön meg kell, hogy irányítson, ő legyen a biztos pont a családban, de itt már régen nem beszélünk ilyen alapvető funkciókról. Ezekben a kapcsolatokban semmi ilyen nincs jelen, kibaszott színház az egész. Egy ocsmány szerepjáték.

Érthető, fogyasztói társadalom vagyunk. Használni akarunk, fogyasztani, többet, többet, többet… Élvezni akarjuk az életet, szabadon, kötöttségek nélkül. Ne pofázzon bele nekünk senki abba, hogy mit és hogyan. Hatalmas méreteket öltött a birtoklási és uralkodási vágy. A legtöbben szeretnék magukról elhinni, hogy nagyok és mások felett uralkodhatnak. Na, az ilyenek itt ne is olvassanak tovább, csak csendben menjenek el a picsába.
Fogyasztás, használat, uralkodás, de az, hogy ezen elvek már az emberi kapcsolatokra, sőt mi több, az egyik legintimebb és belsőbb kapcsolatra is kiterjedjenek, nem lehet igaz!
Konkrétan mi értelme venni egy nőt, mint egy autót, aztán ha már újat akarunk, lecseréljük?(Jól járhatunk, ha itt is van beszámítás, új vásárlása esetén.)
Rövidtávon, mint minden, biztos jó hatással lehet ezekre a férfiakra, de hosszútávon vajon mi motivál tovább?

car-cars-cute-happy-love-lovely-loves-luxurious-luxury-sweet-favim_com-796008.jpg

Itt van a pókermilliomos, Dan Bilzerian, akinek életére férfiak (fiúk) milliói vágynak nyálcsorgatva. Pénz, csillogás, fegyverek, kocsik,(van egy kecskéje is!) nők ezrei és bumm, hirtelen mindegyik akkora királynak érzi, hogy ők maguk helyben leszopnák, csak azért, hogy a helyére kerülhessenek. Aztán szépen elkezdenek erre alapozni, erre koncentrálni, nekik is ez fog kelleni. Elkezdik tárgyként kezelni a nőket, használni őket.
Aztán, ha nem jön össze ez a dolog, teljesen kilátástalan pöcegödörnek látják a saját életüket.
Most jöhetnének még ide a hétköznapi klisék, hogy az ilyen embereknek sosem lesznek igaz barátaik, meg a többi faszság, de ezt mindegyik leszarja abban a helyzetben, mert csak a pénz számít, semmi más. Ezzel most nem azt mondjuk, hogy Dan mekkora gyökér, ezzel azt akarjuk érzékeltetni, hogy az utána sóvárgó átlagos fiatalok a naivak, mert ekkora elkorcsosult világnézete még egy haldokló bokornak sincs. Pontosan!

11137177_985190444826418_7323056104403376521_n.jpg

Szóval ez is két álláspontú téma, nem csak a nők a kurvák az ilyen esetekben, a férfiak is ugyanolyan megalkuvók. Mindig érdemes megnézni a ló túl oldalát is, nem csak szarral dobálni az egyikről…

Szeretnénk tudni és hiszünk benne, hogy létezik még tisztességes kapcsolat. Olyan párkapcsolat, amiben a férfi és nő kölcsönösen tesznek egymásért, tisztelik egymást és felnéznek a másikra. Olyan, amikor együtt haladnak feljebb a lépcsőfokokon, amikor a másik jelenléte már csak önmagában is nyugalommal tölt el és biztonságban érzed magad a másik mellett, mindenféle érdek nélkül.

 love-man-woman-silhouette-sun-sunset-sea-lake-beachother.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakofit.blog.hu/api/trackback/id/tr707547166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása