Soft pornó, lájkok, meg a sztereotípiák!

2015. január 03. 20:20 - bakofit

Klisék, közhelyek, cinikusság és a társai. Ez az, amiből minden napra jut legalább egy, mióta nyilvánossá tettem az életmódváltásom. Persze jópofa beszólások is vannak, meg eget rengető faszságok, de a legnagyobb baj ezekkel, hogy nincs mögöttük stabilitás. Csak bele ordítják a világba, mert ezzel most jóóól megmondták.

1342948086_701-amazingannbeautifulcarriecarriebradshawjealousfavim_com43851-f.jpg

A mai kissé elbaszott világban(vagy nem is?!), talán mindennél jobban érvényesül a „kövessük a divatot” elv, mi alapján a legtöbb önértékelési problémával küzdő, motiválatlan szarkupac a mindenkori felkapott dolgokat csinálja, viseli, eszi, stb.
Bűzlik az egész légkör a sztereotípiáktól, hogy csak akkor lehetsz boldog, ha címlap tested van. Ez halmozottan igaz a kedves társadalom női tagjaira, akik mindent megtennének egy-egy jó visszajelzésért a környezetükből. Komolyan, szerintem bármit…(Jóóó, persze nem kell félteni a hímtaggal megáldott egyedeket sem, akik már-már egy szivárványt megszégyenítő módon csillognak)
Nyomják fel az egyediségtől kurvára megfosztott képeiket a megosztókra, s nyál csorgatva várják a lájkokat, mintha azokon múlna az életük.
Eskü ennyire nullák lennétek önértékelés terén, hogy a tükörbe nézve nem tudjátok eldönteni, jól néztek-e ki? Semmi önkritika? Semmi ész? Kééérlek…
Elhiszitek azokat az elétek vetített képeket az élet minden területéről, amit az olyan senkik mutatnak, akik jóformán, a híg foson kívül, semmit nem tudnak önálló tettként felmutatni. Mert ezek mögött mindig áll egy fasz, vagy kettő, akik ezeket megteremtették.
Ha ezek szerint írjátok a saját sorsotok, akkor ti sem lesztek különbek. Nem lesztek önmagatok, egy újabb bábuval bővül a már így is népes tábor. Köszönjük.

asp_620_46038-karikatura-16.jpg

Persze, fontos a visszajelzés mindenkinek, de azért nézzük már meg, kitől kapjuk azokat. Olyas valakik, akikre felnézhetünk, akik már letettek valamit az asztalra, akik motiválnak az előrehaladásban? Ha nem, akkor felejtsük el, ne vegyük figyelembe, mert az egyenlő a nullával.
Próbáljatok egy kicsit szelektálni!

asp_640px_s041.jpg

Ne a közönség miatt éljetek, ne a „demegbasználak” lájkok miatt vegyétek fel a szexi ruhákat, ne a trend miatt járjatok egy-egy edzőterembe.
Éljetek saját magatokért, ahogy jól érzitek magatokat. Menjetek el futni vagy úszni, mert utána jobban érzitek magatok, a teremben guggoljatok súllyal, hogy este a párotok büszke legyen arra, amit a kezébe adtok.
Ehhez nem kell a kliséket követni, nem kell példát venni senkiről, ezt egyszerűen magatokban kell eldönteni. Vegyétek a kezetekbe a sorsotok irányítását és csak a legintimebb körökön belül osszátok meg a figyelmet!
Mindenki mást zárjatok ki, aki lehúz vagy nem visz előre és nézzetek egy kicsit globálisabban a világra.
Legyetek önmagatok, akiből csak egy van!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakofit.blog.hu/api/trackback/id/tr927038735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása